Fysiurgisk massør Malene Frejvald 
    Læge eksamineret massør og akupunktør

Underoverskrift

Malene Frejvald

Blev uddannet massør i juni 2008, efter at have bestået den store massøruddannelse  hos Bodyrepair i Roskilde med et 13 tal efter den gamle skala. Den store massøruddannelse indholder 852 lektioners undervisning og udover den praktiske massagedel bliver man også undervist af læger og sygeplejesker i de mest grundlæggende sygdomme og hvordan man skal forholde sig til disse i forbindelse med massage. Det være sig kræft, hjerte-kar sygdomme, sklerose, knogleskørhed og lignende. Dette giver grundlag for bedre at kunne hjælpe alle klienter. 


I 2009 tog jeg uddannelsen til Sportsakupunktør. Dette er en meget effektiv akupunkturform der blander de gamle kinesiske traditioner med den mere vesterlandske indgangsvinkel til behandling af skader i bevægeapparatet.


Jeg har gennem mine år som massør, samt store interesse for håndbold, som jeg har dyrket siden barnsben - først på banen og efterfølgende som træner, samlet meget viden op omkring de muskulære smerter i kroppen og hun er kendt for sin fysiurgiske massage som er håndfast, men effektiv.